Velkommen!

Rosa Lundberg er et nyt mærke fyldt med sprudlende farver og moderigtige smykker & accessories. Smykkerne er meget forskellige, der er noget til den klassiske pige og noget til de der tør bevæge sig ud i lidt mere. 

​Mit navn er Rosa Rasmussen, jeg er 18 år og er i gang med mit sidste år på min videregående uddannelse på stx.

Jeg har fra da jeg var helt lille altid interesseret mig for mode, tænkt kreativt igennem min stil. Jeg er meget farverig i min stil og elsker at eksperimentere med nye styles og pifte mit outfit op med en masse accessories!

Jeg tænker for det meste i glimmer og glitter og er helt vild med at udtrykke min personlighed igennem mit tøj og smykker.

Jeg har helt fra start lavet de fleste ting i projektet selv, bla. har jeg selv lavet og designet webshoppen, designet alle form for labels, gavekort, postkort, klistermærker osv,  tager alle billeder til webshoppen, pakker ordre, ligger varer på lager osv. 

Nu er jeg klar til at forfølge min drøm og starte mit eget brand.

Jeg håber at i vil følge med på min rejse og syntes godt om mit arbejde.

– Rosa

 

 

rosalundberg i bøllehat

SOMMERFULGE UNIVERS

I sommeren 2020, lavede jeg mit eget sommerfugle univers for butikken AUGUSTA i Slagelse. De ønskede at åbne en pop-up butik, som ville slå benene under de personer som kom ind i butikken. Wow effekten var det jeg gik efter, da jeg uge efter uge klippede sommerfugle. Kig herunder og få et indblik i mit skønne univers i AUGUSTA!