Velkommen!

Rosa Lundberg er et nyt mærke fyldt med sprudlende farver og moderigtige smykker & accessories. Smykkerne er meget forskellige, der er noget til den klassiske pige og noget til de der tør bevæge sig ud i lidt mere. 

​Mit navn er Rosa Rasmussen, jeg er 17 år og er halvvejs igennem min videregående uddannelse på stx.

Jeg har fra da jeg var helt lille altid interesseret mig for mode, tænkt kreativt igennem min stil. Jeg er meget farverig i min stil og elsker at eksperimentere med nye styles og pifte mit outfit op med en masse accessories!

Jeg tænker for det meste i glimmer og glitter og er helt vild med at udtrykke min personlighed igennem mit tøj og smykker. 

Nu er jeg klar til at forfølge min drøm og starte mit eget brand.

Jeg håber at i vil følge med på min rejse og syntes godt om mit arbejde🙋🏼

– Rosa

 

🌜 🍄  🛍  🌙  🌟  🎀  💖  ☁️  🌞  🐳  💋  👑  💌  🚺  ❣️  🍒  🍀   🌜 🍄  🛍