VELKOMMEN TIL ROSA LUNDBERG

Hos ROSA LUNDBERG finder du et kæmpe udvalg af fine accessories til håret, de populære Rosebum jeans i alle årstidens farver og for ikke at glemme de skønne hyggesæt i forskellige mønstre og farver. Find din basic gaderobe i sprudlende farver og mønstre! 

​Mit navn er Rosa Lundberg Rasmussen,  jeg er 20 år gammel og har arbejdet i tøjbutik hele mit liv. Jeg har arbejdet i en lille hyggelig butik i Slagelse som hedder AUGUSTA, ligeså længe jeg kan huske. 

Jeg har fra da jeg var helt lille altid interesseret mig for mode, tænkt kreativt igennem min stil. Jeg er meget farverig i min stil og elsker at eksperimentere med nye styles og pifte mit outfit op med en masse accessories!

Jeg tænker for det meste i glimmer og glitter og er helt vild med at udtrykke min personlighed igennem mit tøj og smykker.

Efter jeg blev færdig med min STX uddannelse i sommeren 2021, så jeg hurtigt muligheden for at åbne den første ROSA LUNDBERG butik. D 1 oktober 2021 åbnede jeg en butik i Odense midtby🫠 aaarggg

I Odense ligger butikken på sidegaden Klaregade til gågaden Vestergade. Butikken ligger ved siden af Paradis Is, den lokale sko mager, Bluefin, Klaregade 14 og en masse andre.

Jeg håber at i vil følge med på min rejse og syntes godt om mit arbejde.

– Rosa Lundberg

Hvis du har lyst til at læse mere omkring min rejse med den nyopstartede butik kan du læse her:

Fyens.dk

Ugeavisen

MigogOdense 

Modeshow i Klaregade

Sommeren 22´s modeshow blev afholdt i Klaregade 🌻 Følg med på de sociale medier og vær sikker på du ikke går i glip af endnu et gratis modeshow med Rosa Lundberg!

// Team Rosa Lundberg

SOMMERFULGE UNIVERS

I sommeren 2020, lavede jeg mit eget sommerfugle univers for butikken AUGUSTA i Slagelse. De ønskede at åbne en pop-up butik, som ville slå benene væk under de personer som kom ind i butikken. Wow effekten var det jeg gik efter, da jeg uge efter uge klippede sommerfugle. Kig herunder og få et indblik i mit skønne univers i AUGUSTA!

RAINY FEBRUARY

RAINY FEBRUARY I ROSA LUNDBERG

I hele februar  2022  havde butikken i Odense en lille regnbyge over sig. Vi holdt nemlig “Rainy February”, så der var dråber fra loftet og regn musik hver dag! Det skulle være en oplevelse eller et eventyr at komme ind i butikken, fordi vi  kan godt lide at overraske vores kunder med hyggelige temaer som også kan være sæsonpræget. 

“Livet handler ikke om at vente til uvejret har lagt sig. Det handler om at lære at danse i regnen”