VELKOMMEN TIL ROSA LUNDBERG

Hos ROSA LUNDBERG finder du et kæmpe udvalg af fine accessories til håret, de populære Rosebum jeans i alle årstidens farver og for ikke at glemme de skønne hyggesæt i forskellige mønstre og farver. Find din basic gaderobe i sprudlende farver og mønstre! 

​Mit navn er Rosa Rasmussen,  jeg er 19 år gammel og har arbejdet i tøjbutik hele mit liv. Jeg har arbejdet i en lille hyggelig butik i Slagelse som hedder AUGUSTA, ligeså længe jeg kan huske. 

Jeg har fra da jeg var helt lille altid interesseret mig for mode, tænkt kreativt igennem min stil. Jeg er meget farverig i min stil og elsker at eksperimentere med nye styles og pifte mit outfit op med en masse accessories!

Jeg tænker for det meste i glimmer og glitter og er helt vild med at udtrykke min personlighed igennem mit tøj og smykker.

Efter jeg blev færdig med min STX uddannelse i sommeren 2021, så jeg hurtigt muligheden for at åbne den første ROSA LUNDBERG butik. D 1 oktober 2021 åbnede jeg en butik i Odense midtby.

I Odense ligger jeg på sidegaden Klaregade til gågaden Vestergade. Butikken ligger ved siden af Paradis Is, den lokale sko mager, Bluefin, Klaregade 14 og en masse andre.

Jeg håber at i vil følge med på min rejse og syntes godt om mit arbejde.

– Rosa Lundberg

Hvis du har lyst til at læse mere omkring min rejse med den nyopstartede butik kan du læse her:

Fyens.dk

Ugeavisen

MigogOdense 

ROSA LUNDBERG ODENSE

Den nye ROSA LUDNBERG butik ligger i Klaregade i Odense midtby. RL butikken ligger bla ved siden af Klaregade 14, Georg Jensen, Bitte Kai Rand og Paradis is.

Klaregade er er side gade til Vestergade, som er byens gågade.

Butikkens åbningstider:

Mandag-torsdag  10-17.30

Fredag 10-18

Lørdag 10-16

SOMMERFULGE UNIVERS

I sommeren 2020, lavede jeg mit eget sommerfugle univers for butikken AUGUSTA i Slagelse. De ønskede at åbne en pop-up butik, som ville slå benene under de personer som kom ind i butikken. Wow effekten var det jeg gik efter, da jeg uge efter uge klippede sommerfugle. Kig herunder og få et indblik i mit skønne univers i AUGUSTA!