BYTTEREGLER I ROSA LUNDBERG

BYTTEREGLER FOR BUTIK:

Hvis du har købt/fået en julegave:

Hvis du har købt en julegave hos ROSA LUNDBERG, så kan gaven byttes indtil d 31/12-21 men pengene gives ikke retur. Hvis gaven skal kunne byttes, skal der være mærker på varen og et byttemærke. Varen skal kunne sælges som ny igen, så derfor må varen ikke være brugt, mærker må ikke være klippet af, og eller emballagen skal følge med varen. Du har som kunde bytteret og det giver dig ret til at bytte til noget andet i butikken eller få et tilgodebevis.

Hvis du har købt/fået en vare fra butikken du vil bytte:

Varen kan byttes og returneres hvis det ikke er en julegave eller udsalgsvare. Du skal kunne fremvise en bon, eller varen skal have et byttemærke. Hvis du skal have pengene retur skal du kunne fremvise en bon indenfor 8 dage. Hvis du vil bytte til noget andet skal du kunne fremvise bon indenfor 8 dage, eller indenfor byttemærket frist.

Varen skal kunne sælges som ny igen, så derfor må varen ikke være brugt, mærker må ikke være klippet af, og eller emballagen skal følge med varen. Du har som kunde bytteret og det giver dig ret til at bytte til noget andet i butikken eller få et tilgodebevis indenfor byttefristens 8 dage. Du har som kunde også returret som giver dig ret til at få prisen for varen udbetalt indenfor 8 dage, hvis varen overholder overstående.

Regler for gavekort:

Gavekort kan ikke returneres.

BYTTEREGLER FOR WEBSHOP:

Hvis du har købt/fået en gave eller vare online:

Hvis du har købt en julegave på nettet er fortrydelses fristen 14 dage,  fra gaven er modtaget med posten, medmindre der er aftalt en længere frist. Du skal inden for fristen klart og tydeligt meddele til ROSA LUNDBERG at du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret. Herefter har du 14 dage til at returnere varen. Du skal selv betale returportoen, og har selv ansvaret gaven imens den er hos dig, under forsendelsen tilbage til butikken i Klaregade 16, 5000 Odense eller Nytorv 6, 4200 Slagelse. Hvis du skal sende en gave retur skal den sendes direkte til butikken, vi afhenter IKKE i posthuse mm. Du må kun prøven gaven som du kan gøre det i butikken, derved overholde reglerne for returnering af varer i butik.

Regler for gavekort:

Gavekort kan ikke returneres.